دلایل داشتن یک وب سایت حرفه ای

دلایل داشتن یک وب سایت حرفه ای


چرا باید وب سایت داشته باشیم

چرا باید وب سایت داشته باشیم و چه وب سایتی به رشد کسب و کار ما کمک می کند؟

یک وب سایت حرفه ای فرصتی برای رشد و توسعه نقش وب سایت در کسب و کار و توسعه آن بسیار مهم است. اگر یک کسب و کار دارید ولی وب سایت ندارید باید بدانید که فرصت های عالی و زیادی را از دست خواهید داد. نقش وب سایت در کسب و کار در انجام بسیاری از استراتژی های بازاریابی مختلف برای رشد و توسعه کسب و کارتان مشخص می شود.

وب سایت ها یکی از بهترین ابزارهای دسترسی مشتریان به شما هستند و در صورت نداشتن وب سایت ممکن است در کسب و کار خود ضررهای زیادی ببینید. اهمیت و نقش سایت در کسب و کار به قدری زیاد است که امروزه همه مدیران و کارفرمایان برای پیشرفت در کسب و کارشان، به طراحی وب سایت اقدام کرده اند. 

وب سایت

وبسایت یا تارنما یا وب‌گاه مجموعه‌ای از فایل‌های مختلف اعم از تصاویر، متون یا فایل‌های برنامه‌نویسی شده‌ است و به منظوری خاص به شکلی با هم مرتبط شده‌اند.

این فایل‌ها روی یک کامپیوتر «میزبان» یا «سرور» قرار می‌گیرند و با یک نام دامنه مشترک فراخوانی می‌شوند. سایت‌ها بر اساس کاربرد و نوع برنامه‌نویسی به چند دسته تقسیم می‌شوند.

انواع سایت

  • سایت‌های ثابت (Static Website)

این سایت‌ها یکبار طراحی می‌شوند و اطلاعات مورد نیاز در داخل آن‌ها قرار می‌گیرد و پس از آن برای تغییر در آن‌ها نیاز به یک طراح حرفه‌ای یا نیمه حرفه‌ای سایت است. این نوع دسته از وب سایت‌ها به صورت HTML ساده طراحی می‌شوند.

سایت‌های ثابت (Static Website)
  • سایتهای پویا (Dynamic Website)

محتوای سایتهای داینامیک بعد از طراحی توسط افراد عادی که دسترسی به سیستم مدیریت محتوای سایت را داشته باشند قابل تغییر است. زبان برنامه‌نویسی آن زبان‌هایASP، ASP.Net و PHP است و از زبان‌های کمکی CSS و Silver light یا Ajax برای ایجاد قابلیت‌های ویژه استفاده می شود.

سایت‌ داینامیک ( Dynamic Website)
  • وب سایت پرتال‌ (Portal)

مجموع چند سایت پویا که برای رسیدن به هدفی خاص در کنار هم قرار گرفته‌اند را می‌توان پرتال نامید. به عنوان مثال پرتال خبری می‌تواند از چند سایت داینامیک تشکیل شده باشد که هر یک امکانات خاصی چون عضو گیری، انتشار اخبار، انتشار تصاویر، نظر سنجی و … را در اختیار مدیران آن قرار دهد. تمام ویژگی‌های یک سایت پویا می‌تواند در یک پرتال نیز صدق کند.

وب سایت پرتال‌ (Portal)
  • سایت‌های متحرک استاتیک و نیمه داینامیک (Static and Dynamic Flash Website)

سایت‌های فلش یا متحرک دو نوع استاتیک و نیمه داینامیک هستند و توسط نرم‌افزارهای خاصی ایجاد می‌شوند در برخی موارد از XML یا Action Script برای ایجاد قابلیت‌های تغییر یا هوشمندی در این سایت‌ها بهره گرفته می‌شود.

سایت‌های متحرک استاتیک و نیمه داینامیک (Static and Dynamic Flash Website)
  • سایت‌های مجهز به سیستم مدیریت محتوا (Content Management Systems)

 وبسایت‌هایی از نوع پرتال‌ها یا سایت‌های پویا هستند که برای مصارف خاص توسط طراحان حرفه‌ای یا شرکت‌های طراحی حرفه‌ای ایجاد می‌شوند.

تمام مزایا و معایب مربوط به سایتهای پویا در مورد سایتهای مجهز به سیستم مدیریت محتوا صدق می‌کند.

البته در نظر داشته باشید که سایتهای پویا و پرتال‌ها نیز مجهز به سیستم مدیریت محتوا هستند اما آنچه که در CMSها متفاوت است طراحی آن‌ها و سیستم‌های مدیریت محتوای آن‌ها برای مصارف خاص است.

از مزایای سیستم‌های مدیریت محتوا نسبت به سایر سایتهای داینامیک می‌توان به آماده بودن و جامع بودن آن‌ها اشاره کرد. از این رو اغلب این‌گونه از سایتها در کمتر از ۳ روز کاری قابل نصب و استفاده هستند.

سایت‌های مجهز به سیستم مدیریت محتوا (Content Management Systems)

چرا باید سایت داشته باشیم

حال که با انواع وب سایت آشنا شدیم به این سوال می رسیم که چرا باید حتما یک وب سایت برای حرفه و کسب کار خود داشته باشیم.

یکی از روش های بازاریابی و یا تبلیغ کسب و کارها طراحی یک وب سایت است. طراحی یک وب سایت می‌تواند کمک فراوانی به صاحبان مشاغل در زمینه دیجیتال مارکتینگ کند. امروزه اینترنت مثل یک دفترچه تلفن عمل می‌کند و همه افراد برای پیدا کردن اطلاعات دائما در آن به دنبال جدید ترین ها می‌گردند.

«اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور ندارد، پس به زودی از صحنه‌ی کسب و کار حذف خواهد شد!» ‹بیل گیتس›

چند دلیل داشتن وب سایت

طراحی وب سایت راهی عالی برای انتقال ارزش خود به مشتریان و نشان دادن آن‌ها است. بیش از ۸۰ درصد از مصرف کنندگان امروزی معتقدند داشتن یک وب سایت باعث اعتبار بیشتر کسب و کار می‌شود.

یک وب سایت با قیمت طراحی سایت مناسب می‌تواند تماس های غیر ضروری را کاهش دهد و بهره وری داخلی را افزایش دهد. شرکت داده پردازی اصفهان نت در این راه همراه و راهنمای شماست. پاسخگوی سوالات و نیازهای وب سایت شماست.

۱- کمک به دیده شدن

یکی از دلایل نیاز به سایت، دیده شدن بیشتر کسب و کار است. با کمک وب سایت می توان با هزینه کمتر خود را به دیگران معرفی کرد.

۲- بیداری و در دسترس بودن دائمی سایت

اگر اینترنت هیچ گاه قطع نشود،‌ یک وب سایت در هر زمان از روز باز است و همواره اطلاعات و محصولات یا خدمات شرکت را در تمامی ساعات شبانه‌ روز در اختیار کاربران و مشتریان قرار می‌دهد.

۳- یک وب سایت یک رسانه

به کمک وب سایت می توان با مخاطبان ارتباط داشت. مطالبی که در سایت منتشر می کنید، درواقع راهی برای برقراری ارتباط با مشتریان است.  شرکت دادخ

یک وب گاه یک رسانه
۴- توسعه روش های تبلیغاتی

با کمک یک وب سایت می توانید شیوه تبلیغات را متفاوت کرد. مهم ترین و سودمندترین تبلیغات اینترنتی، تبلیغ گوگل است. این تبلیغات زمانی نمایش داده میشود که کاربران کلمات مرتبط با آن سایت یا کسب و کار را جستجو کنند.

۵- فعالیت بدون محدودیت زمانی و مکانی

یک نکنه مهم که باید به آن توجه داشت پشتیبانی از کابران سایت است. اگر نتوان به خوبی از مشتریان حمایت کرد، آنهاا از دست می روند. با طراحی سایت می توان به صورت شبانه روز و آنلاین با مشتریان در ارتباط بود.

۶- جذب مشتریان جدید و بیشتر

وجود یک وب سایت تاثیر زیادی در جذب مشتریان جدید دارد. زیرا اکثر کاربران اینترنت بیشتر خرید خود را آنلاین انجام می دهند.

۷- ایجاد روابط جدید با رقبا و کاربران جدید

با کمک وب سایت به راحتی می توان روابط خود را گسترش داد! می توان با سایر رقبا و کاربران روابط جدید ایجاد کرد و به پیشرفت کسب  و کار کمک کرد.

۸- ارزیابی دقیق کاربران

با داشتن وب سایت این امکان تشخیص بازدید بیشتر هر کدام از صفحه های وب سایت وجود دارد.این بررسی ها می تواند سلیقه و نیاز کاربر را نشان دهد تا بر اساس آنها بتوان یک استراتژی مناسب را پیش برد. ابزارهایی مانند سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس و … نیز در این راه به شما کمک خواهند کرد.

۹- دارا بودن ایمیل کاملا شخصی و هم سو با وب سایت

به کمک سایت می توان ایمیل اختصاصی یا ایمیل سازمانی است و به صورت زیر می باشد:

email@isfahannetdp.com

داشتن چنین ایمیلی برای اعضای شرکت، می تواند سبب افزایش اعتبار کار شود.

تاثیر طراحی سایت در کسب و کار

کلام آخر

اگر می‌خواهید یک کسب و کار راه بیاندازید، با طراحی یک سایت برای کسب و کار خود می‌توانید اولین قدم‌های خود را در عرصه تجارت محکم و مطمئن بردارید. اگر یک کسب و کار دارید، طراحی سایت یک جهش بزرگ در کارتان ایجاد خواهد کرد. 

با داشتن یک وب سایت خوب می‌توان محصولات و خدمات خود را به ساده‌‌ترین و کم هزینه‌ترین شکل ممکن به مشتریان خود ارائه کرده و از آنان نیز بازخورد گرفت.

حتی با طراحی سایت می‌توان در ذهن مخاطبان تصویری ماندگار و جذاب از کسب و کار خود به جا گذاشت و آنان را ترغیب کرد تا باز هم به آن کسب و کار سر بزنند.

یک وب سایت در واقع شعبه‌ای از مغازه یا دفتر کار یک کسب و کار در اینترنت است محصولات و خدمات آن کسب و کار را به شکل آنلاین به مشتریان عرضه می‌کند.

هنوز نظری داده نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *